Molls o rogers a la planxa

Ingredients

  • 3 Molls o rogers d’entre 15 i 20 cm cadascun frescos
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

1 racions

Elaboració

Netegem els molls (vísceres , escates,…) però els deixem sencers. En una planxa, hi posem una mica d’oli, quan està ben calenta, hi posem els molls amb una mica de sal i julivert ben picat. Els deixem coure uns 5 minuts per costat (en aquest cas, els molls feien entre 15 i 20 cm cadascun). Ja es poden servir.

20min


Recepta de cuina de Molls o rogers a la planxa
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Molls o rogers a la planxa
En el plat nets d'espines.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: