Escalivada al forn sense ceba
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Pebrots vermells grans
- 2 Albergínies grans
- Oli d’oliva verge
- Sal
2 racions
Elaboració
Netegem bé sota l’aixeta els pebrots i les albergínies i les eixuguem.
Tallem els barrets de les albergínies i els i fem uns talls de dalt a baix per afavorir la cocció, hi les freguem amb una goteta d’oli d’oliva, també freguem el pebrots amb una goteta d’oli.
Agafem una safata de forn i la cobrim amb un tros de paper d’alumini, i hi posem els pebrots i les albergínies ben repartides, si es toquen una amb l’altra no passa res.
Ho posem al forn dalt i baix a 250ºC uns 45 minuts, si passat aquests temps de sota li falta un pelet li donarem un tomb i 5 minuts més.
En aquesta recepta els temps poden variar depenent del grans que siguin les hortalisses, així que ull al forn i a vigilar de tant en tant.
Quan siguin cuites les traurem fora del forn i deixarem que es s’arrefredin per poder-les pelar.
Per pelar els pebrots els hi traurem la cua estirant i sortirà casi bé sol i amb delicadesa i una cullera el buidarem de totes les pepites que pugui tenir. Pel que fa la pell surt sola també amb delicadesa es anar separant la pell de la carn del pebrot.
Amb l’albergínia es tan fàcil com treure-li la pell lilosa i llestos.
Ara es el moment de tallar-les a tires de la mida que mes ens agradi o que millor ens serveixi per ha consumir-ho.
Hi posem una mica de sal i un raig d’oli d’oliva verge i ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8446 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.