Gratinat de bacallà amb patates

Ingredients

  • 600 gr. de bacallà dessalat
  • 500 gr. de patates
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 2 cebes
  • 2 rovells d'ou
  • 1 got de salsa beixamel
  • 4 cullerades de formatge Emmental ratllat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Coure el bacallà en aigua bullint durant 5 minuts a foc suau. Pelar les patates i tallarles a dauets. Fregir-les en una paella amb oli, sense que s'arribin a daurar. Deixar-les escórrer sobre paper de cuina.
Tallar les cebes en juliana i ofegar lleugerament amb 3 cullerades d'oli. Netejar el bacallà de pell i espines i esmicolar. Barrejar el bacallà amb les patates i la ceba, salpebrar i extendre la barreja en un recipient que pugui anar al forn.
En un bol, barrejar la salsa beixamel amb els rovells batuts i 2 cullerades de formatge ratllat. Abocar sobre la barreja de bacallà i patates i empolvorar amb la resta de formatge ratllat. Posar al forn, preescalfat a 200°C, i coure durant uns 15 minuts, fins que es vegi daurat.

1h 30min

Notes

Si es vol un emplatat més maco, es pot gratinar ja col·locat en tarrines individuals.

Per


Recepta de cuina de Gratinat de bacallà amb patates

Gratinat de bacallà amb patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: