Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó

Ingredients

  • 8 Filets de llobarro nets d’espines i frescos d’uns 100 g cadascun
  • 1 Paquet de gnoquis
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

Per la maionesa d’estragó:

  • 6 Fulles d'estragó fresc
  • 150 cl d'oli d'oliva
  • 1 Ou
  • 10 g de sal i pebre

4 racions

Elaboració

De la maionesa d’estragó:

Piquem les fulles d'estragó, les posem en un bol amb l'ou, la sal i el pebre i ho emulsionem amb la batedora mentre hi anem afegint l'oli. Reservem la maionesa.

Dels gnoquis:

En una olla, hi posem abundant aigua i una mica de sal. Quan bull, hi tirem els gnoquis i ho deixem coure el temps que figura en el paquet. Els escorrem i reservem.

Del llobarro:

En una planxa antiadherent, hi posem un rajoli d’oli. Quan la planxa està ben calenta, salpebrem els filets de llobarro i els deixem coure uns 4 o 5 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 2 filets de llobarro per persona, al costat els gnoquis i per sobre els gnoquis la maionesa d’estragó. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó

Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: