Pollastre amb verduretes
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pits de pollastre tallats a daus
- 400 gs de xampinyons
- 4 pastanages
- 1 pebrot verd
- 1 culleradeta de café de gengibre picat
- 1/2 copeta d'Oporto
- Oli d'oliva,sal pebre
3 racions
Elaboració
Per començar, rentarem les verdures, les pastanages en mitges llunes, els xampinyons, a quarts, el pebrot, treurem les llavors i el tallarem a rodanxes. Posem les verdures a coure en una casssola amb un raig d'oli d'oliva, el gengibre picat. Procurem no passar-nos perqué el gengibre té un gust molt intens, i si n'hi possem massa anul-lará el gust dels altres ingredients.
Mentres es couen les verdures, salpebrem el pollastre tallat a daus i el fregim amb molt poc oli en una paella a part.
Un cop el pollastre estigui ben rosset, l'afegim a la cassola amb les verduretes i reguem tot amb una mica d'Oporto.
Abaixem el foc, tapem la cassola i dei-xem coure durant 2 minuts.
Passat aquest temps, podem apagar el foc i servir
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.