Cargols a la cassola amb xoriço
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg de Cargols bovers grans
- 1 Ceba a daus
- 2 Tomàquets madurs ratllats
- 4 Alls picats
- Llorer, timó, sajolida, fonoll i menta
- Oli d’oliva
- Llard
- Sal
- Pebre
- Aigua
3 racions
Elaboració
Per bullir els cargols:
Fem dejunar els cargols durant una setmana.
Els rentem amb aigua força vegades i els posem en una olla amb aigua freda fins que bullin.
Els escorrem i bullim amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.
Per la resta del plat:
En una cassola amb l’oli i el llard, hi fregim els trossos de xoriço amb la ceba ben picada, el tomàquet ratllat i els alls.
Quan estigui cuit (uns 15 minuts), hi posem els cargols.
Ho cobrim amb aigua.
Hi posem sal i pebre.
Ho deixem coure una estona tot junt, uns 10 minuts.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.