Cargols a la cassola amb xoriço

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Cargols bovers grans
  • 1 Ceba a daus
  • 2 Tomàquets madurs ratllats
  • 4 Alls picats
  • Llorer, timó, sajolida, fonoll i menta
  • Oli d’oliva
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua

3 racions

Elaboració

Per bullir els cargols:

Fem dejunar els cargols durant una setmana.
Els rentem amb aigua força vegades i els posem en una olla amb aigua freda fins que bullin.
Els escorrem i bullim amb aigua i les herbes aromàtiques uns 20 minuts.

Per la resta del plat:

En una cassola amb l’oli i el llard, hi fregim els trossos de xoriço amb la ceba ben picada, el tomàquet ratllat i els alls.
Quan estigui cuit (uns 15 minuts), hi posem els cargols.
Ho cobrim amb aigua.
Hi posem sal i pebre.
Ho deixem coure una estona tot junt, uns 10 minuts.

50min


Recepta de cuina de Cargols a la cassola amb xoriço
Cargols a la cassola amb xoriço.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: