Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 400 g de Costelles de porc trossejades
- 2 Cullerades de mel
- 1 Cullerada de suc de llimona
- 1 dl. de Brandi
- 1 dl. de brou de carn
- Salsa de soja
- Cebetes glacejades
- Farina
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Tallem les costelles, les salem i les passem bé per farina. Les reservem.
Posem oli en una cassola i quan estigui ben calent hi posem les costelles a daurar.
Fem una barreja amb la mel, la llimona, el brou, el brandi i la salsa de soja. Ho barregem tot bé.
Quan les costelles estiguin ben daurades, hi afegim la barreja i ho deixeu coent uns 60 minuts,
més o menys, fins que ens quedi una salsa caramel.litzada.
Servim el plat amb cebetes glacejades.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.