Ortigues de mar arrebossades
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Unes 10 ortigues de mar
- Farina de blat
- Oli d'oliva
- Sal
- Vinagre
- Maionesa casolana
- Algues
- Aigua
1 racions
Elaboració
Traiem, ortiga a ortiga, totes les pedres, cargols de mar, algues,… que poguin tindre.
Després, les posem en una safata i hi posem aigua, sal i un bon raig de vinagre i les esbaldim bé.
Les traiem amb les mans i les deixem en un altra safata.
Tirem l'aigua de la primera safata que veurem que ha quedat bruta i bavosa.
Repetim l'operació un parell de vegades (tampoc convé remenar massa les ortigues ja que es desfan).
Una vegada netes les escorrerem bé.
Tirem farina i una mica de sal en un plat.
En una paella escalfem oli d'oliva.
Anem arrebossant una a una i passant-les per l'oli però poc.
El truc és fregir quatre o cinc cada vegada ja que així les traiem de seguida i no es cremen.
Les anem deixant en paper absorbent per treure l'excés de greix.
Una vegada fregides totes, les col.loquem en un plat i a la taula, amb una mica de maionesa amb algues.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.