Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Albergínies
- 2 Tomàquets
- 2 Cebes tendres
- 2 Pastanagues
- 2 Alls
- Oli d'oliva
- 1 Pot de maionesa casolana
- Julivert
- Sal, sucre i pebre
4 racions
Elaboració
Escaldem els tomàquets i els refredem en aigua freda, seguidament els pelem i els tallem a daus.
Pelem i trinxem les cebes tendres i els grans d'all.
Rentem les albergínies i les tallem en trossos, deixant els extrems a una alçada d'uns 6 cm.
Les coem al vapor, juntament amb les pastanagues tallades a rodanxes, durant, aproximadament, 10 minuts.
Buidem les albergínies, deixant aproximadament 1 centímetre de carn al voltant.
Pelem i piquem la carn dels trossos d'albergínia del centre.
Deixem la part de sota de les albergínies que tallem en rodó perquè quedin com petits bols que farcirem. Els reservem.
Escalfem l'oli en una paella i hi sofregim les cebes tendres i els alls sense deixar que arribin a daurar-se.
Hi afegim la carn picada de les albergínies i les pastanagues a rodanxes.
Ho ofegem durant uns minuts i hi incorporem els daus de tomàquet. Ho condimentem amb el sucre, pebre i sal al gust.
Ho ofegem fins que s'evapori tota l'aigua dels tomàquets.
Omplim els petits bols d'albergínia reservats amb els trossos de albergínia i les altres hortalisses.
Sobre les albergínies farcides, hi posem maionesa a sobre i julivert picat.
Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.