Ous modelats a la suissa

Ingredients

  • 6 ous
  • 6 llesques de pa de motlle
  • 80 gs de mantega
  • 6 talls fins de gruyere
  • 1 dl de crema de llet
  • 1 pessic de nou moscada ratllada
  • Sal, pebre

6 racions

Utensilis

6 motlles individuals per a ous

Elaboració

Escalfar el forn a (temperatura mitjana), retallar les llesques de pa de motlle donant-los la forma i la mida dels motlles dels ous.
Posar la mantega a escalfar a la paella, afegir les llesques de pa de motlle a la mantega calenta; deixar-les que es daurin per una cara a continuació donar-los la volta i daurar per l'altra cara.
Posar cada canape al fons d'un dels motlles per ous, posar damunt un tall fi de gruyere, trencar un ou sobre cada tall de formatge.
Salpebrar generosament la crema de llet fresca, intensificar el condiment amb la nou moscada ratllada, batre ràpidament amb la forquilla, després repartir la salsa per la superfície de tots els motlles per ous.
Ficar aquests motlles al forn calent, deixar coure durant 10 minuts, i servir immediatament de treure'ls del forn en el mateix motlle de cocció

20min

Notes

Preparació 15 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Tant de bo els vostres somnis es facin realitat durant aquest nou any
Bon Nadal i Feliç Any Nou .
Ès el meu desig per als amics/a de receptes.cat

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: