Croquetes de bacallà

Ingredients

  • 400 gr de bacallà desalat
  • 1 tassa de farina
  • 1 got de llet
  • 2 dents d'all
  • 2 ous
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 tassa de pa ratllat

4 racions

Elaboració

Netejar el bacallà de pell i espines i picar fi.
Escalfar 2 cullerades d'oli en una paella i sofregir les dents d'all picades. Afegir 3 cullerades de farina, remenar i afegir la llet. Coure, remenant sense parar, fins a obtenir una bexamel espessa. Afegir el bacallá i el julivert picats.
Quan la massa estigui freda, donar forma a les croquetes. Passar-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregir-les en abundant oli calent. Deixar escórrer sobre paper de cuina i servir.

3h 30min

Per


Recepta de cuina de Croquetes de bacallà

Croquetes de bacallà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3127 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: