Braó de xai al forn amb guarnició
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Braons de xai
- 2 Cebes
- 4 Tomàquets petits
- 1 Cabeça d’alls
- Oli d’oliva
- Brou suau o aigua
- Sal i pebre
- 4 Patates
- Romaní
4 racions
Elaboració
Preescalfem el forn a 150º.
Netegem els braons si no ens ho han fet a la carniceria.
Agafem una safata de forn i a la base hi posem una mica d'oli i sobre branquetes de romaní.
Sobe el romaní hi col.loquem els braons salpebrats, la cabeça d’alls , les cebes trossejades
i els tomàquets partits per la meitat.
Hi tirem per sobre un raig d’oli d’oliva.
Tapem la safata i la posem al forn.
Deixem coure uns 60 minuts.
Passat aquest temps hi afegim el brou o aigua.
Ho deixem 60 minuts més i anem tombant i regant amb el propi suc, els braons.
Les patates podem fer-les al forn o bé fregir-les i afegir-les un cop els braons estiguin cuits.
Pujem el forn a 200º i deixem coure uns 15 minuts.
Passar el forn de 150º a 200º, perquè els braons agafin color daurat.
Emplatem un braó per persona i al costat les patates a dauets.
2h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6120 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.