Llagosta amb dues salses
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Una llagosta-Aigua-Un pols de sal-Un raig dolí d'oliva-Un ou-Unes gotes de vinagre-Unes gotes de suc de llimona-Una mica de salsa de tomàquet-Unes gotes de conyac-Un pols de pebre-Una mica de julivert-Herbes aromàtiques al nostre gust-
1 racions
Utensilis
Una olla,un batedor i una plata per servir.
Elaboració
Primer de tot posem la llagosta en una olla amb aigua , sal , Julivert picat , pebre i les herbes aromàtiques al nostre gust. La bullim i quant estigui bullida la traiem del foc i l'escorrem be. M'entres es refreda la llagosta , prepararem dues salses. La primera prepararem una maionesa normal i corrent( ou , oli , llimona i vinagre), la segona salsa , prepararem salsa rosa( maionesa,salsa de tomàquet i conyac ).Després agafarem la llagosta i la podem preparar de dues manares , com mes ens agradi. La podem obrir pel llarg i posar en un plat, o la podem treure la clova però sense arrancar del cap, es a dir , deixant-la sense clova però la llagosta sencera. En qualsevol dels dos casos , es serveix la llagosta freda al plat amb una mica de cada salsa , posada a banda o sobre la llagosta.
1h
Notes
Sobretot vigileu que la llagosta sigui ben freda a l'hora de servir, es molt mes bona.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3400 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.