Calamars a la planxa amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 - 16 calamars petits que a la peixateria ens netegen
- Sal
- Julivert
- 1 gra d’all
- Oli d’oliva
- 1 cullerada de llimona i 4 trossos més
4 racions
Elaboració
Pelem i piquem l’all i el julivert.
En una paella, hi afegim una mica d’oli i quan estar calent, hi posem els calamars i els deixem fer durant 3 - 4 minuts. Els donem la volta i hi afegim els tentacles. Després de d'un parell de minuts ja podrem donar la volta als tentacles i ho deixem coure un minutet més. Ho emplatem amb una mica d'arròs (opcional).
Per fer la picada i acabar el plat:
Afegim dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho deixem escalfari després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batem i escampem per damunt dels calamars.
Posem un tros de llimona a cada plat i l'arròs (opcional).
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.