Pomes al forn amb toc de canyella

Ingredients

  • 2 Pomes Golden grosses.
  • Canyella en pols.
  • Vi moscatell o ranci segons gustos
  • Sucre
  • Una pela de llimona i una de taronja.

2 racions

Utensilis

Estri especial per llevar el cor de les pomes.

Elaboració

Rentem les pomes, i les hi traiem el cor (aconsello un estri llevacors que hi ha al mercat, que fa l'operació molt senzilla i queden perfectes).
Les col·loquem dins d'una safata de forn.
Fiquem dins de cadascuna un tros petit de les peles de llimona i taronja.
Afegim amb una cullera el sucre omplint la meitat del forat, deixant espai per posar-hi la canyella, la qual afegim tot seguit.
Amb compte afegim el vi amb cura mirant que quedi ple.
Escampem pel voltant de les pomes un bon raig de vi amb un polsim de sucre i amb la resta de les peles de llimona i taronja.
Les posem al forn preescalfat a 170 graus, entre 40 i 45 minuts.
Es poden menjar, calentes, tèbies o fredes.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9475 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Rosa maria colomer diu:
Bonissimes!!!!
Jordi Garcia Miguel diu:
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Joan Cirera diu:
Gràcies! no pensava que una recepta tan senzilla tingués tants vots.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: