Tonyina amb hortalisses, verdures, soja i mel
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de tonyina fresca de la part del llom
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- Una mica de bròquil
- Salsa de soja
- Sèsam torrat
- Una mica de mel
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Rentem i tallem al nostre gust les verdures i hortalisses. Les salpebrem i coem a la planxa amb una mica d'oli.
Quan falta un minut perquè estiguin cuites hi posem la tonyina i que es faci un minut per costat
Per servir, posem a la base del plat les verdures i hortalisses i sobre la tonyina amb sèsam pel damunt i una mica de salsa de soja i mel.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2176 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.