Llobarro al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro d'uns 250 g
- 1 Patata mitjana
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Herbes aromàtiques (farigola, romaní, ...)
1 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem la patata en rodanxes fines.
En una safata per anar al forn, hi posem les làmines de patata i les reguem amb oli, també hi posem una mica de sal. Repetim el procés amb la ceba: la pelem, la filetegem i la disposem a sobre la patata. També hi afegim el tomàquet tallat a rodanxes.
Finalment, repartim les herbes per sobre.
Ho posem a coure al forn durant uns 20 minuts a 170ºC. Un cop passat aquest temps, traiem la safata del forn i hi disposem el llobarro.
Ho coem uns 15 minuts més al forn, i ja podem servir el plat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.