Llobarro al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llobarro d'uns 250 g
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Herbes aromàtiques (farigola, romaní, ...)

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem la patata en rodanxes fines.
En una safata per anar al forn, hi posem les làmines de patata i les reguem amb oli, també hi posem una mica de sal. Repetim el procés amb la ceba: la pelem, la filetegem i la disposem a sobre la patata. També hi afegim el tomàquet tallat a rodanxes.
Finalment, repartim les herbes per sobre.
Ho posem a coure al forn durant uns 20 minuts a 170ºC. Un cop passat aquest temps, traiem la safata del forn i hi disposem el llobarro.
Ho coem uns 15 minuts més al forn, i ja podem servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Llobarro al forn
Llobarro al forn.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: