Carxofes bullides amb ous durs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 o 3 carxofes
  • 2 ous
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
Pelem les cues.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint.
Ho deixem coure uns 30 minuts.
Mentre fem les carxofes, en una olla hi posem aigua i sal. Quan l'aigua està calenta hi fiquem els dos ous. Mantenim els ous bullint uns 10 minuts. Els traiem i deixem que es refredin.
Els pelem i tallem per la meitat.
Emplatem les mitges carxofes amb els ous durs i ho amanim amb sal, pebre i oli d'oliva verge extra.

35min


Recepta de cuina de Carxofes bullides amb ous durs
Carxofes bullides amb ous durs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: