Espatlles de cabrit al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 espatlles de cabrit
- 3 patates
- 1 manat de ceba tendra
- 4 alls
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 2 branquetes de farigola
- Aigua
- Mitja copeta de vinagre de xerès
2 racions
Elaboració
Fem uns talls a les espatlles perquè es coguin millor i les salpebrem.
Pelem les patates, les rentem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes. Tallem la ceba tendra en juliana i laminem els alls.
En una safata de forn untada amb oli, hi escampem les patates, damunt la ceba, els alls i la branqueta de farigola. Hi tirem un polsim de sal i pebre negre, hi posem a sobre les espatlles.
Pre-escalfem el forn, hi posem la safata al forn a 180º uns 30 minuts.
Passat aquest temps, girem les espatlles, hi afegim una copeta d’aigua, mitja copeta de vinagre de xerès i deixem que es cogui durant 30 minuts més.
Tornem a girar les espatlles. Si cal, hi afegim una mica més d’aigua i ho deixem coure 20 minuts més.
Ja es pot servir.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.