Llucets amb pèsols i rossellones

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llucets (si són petits, vuit)
  • 1 pot de pèsols fins
  • Una dotzena de rossellones
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 vas de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem oli en una cassola i coem la ceba ben picada a foc baix.
Piquem l’all ben petit i l'afegim a la cassola quan la ceba ja sigui mig cuita.
Hi posem els llucets amb els pèsols escorreguts. Ho salem una mica. Deixem que es coguin per un cantó i els hi donem la volta al cap d’uns minuts.
Hi aboquem el vi i deixem-ho coure fins que s'evapori.
Hi afegim les rossellones i deixem que cogui tot fins que s'obrin. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Llucets amb pèsols i rossellones

Llucets amb pèsols i rossellones.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: