Costella de porc xupa dits
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg. De costella de porc tallada petita.
- 5 fulles de llorer.
- 10 grans d'all.
- Sal.
- 8 boletes de pebre.
- Oli d'oliva.
- 1 vas de vi blanc,(tambe pot ser de cava)
- 2 vasos d'aigua.
- 1culleradeta de postre de pebre vermell.
4 racions
Elaboració
Possem en una cassola tot amb fred.
Tots els ingredients.
Menys l'oli.
Possem al foc i deixem que es consumeixi tot el liquid.
Llavors tirem un bon raig d'oli.
Deixem que la costella es dauri.
1h
Notes
Servir calent.
Es pot acompañyar de patates fregides, escalibada,etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3042 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.