Musclos de roca amb romesco d'avellana
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Uns quants musclos de roca
- Una culleradeta de carn de pebrot de fer romesco ( Escaldem un parell de pebrots de fer romesco i els deixem refredar una mica, quan són tebis en separem la carn de la pell, la podem guardar en un pot a la nevera durant una setmana si hi posem per damunt una miqueta d'oli).
- 2 grans d'all escalivats
- 1 gra d'all cru (jo n'hi poso mig ja que no m'agrada que domini el gust de l'all)
- Un tomàquet petit escalivat
- 100cc d'un bon oli d'oliva.
- una cullerada de vinagre (no pot ser balsàmic).
- una miqueta de sal.
4 racions
Elaboració
Obrim els musclos en una cassola amb aigua i sal. Els deixem refredar.
Mentrestant fem el romesco: posem la resta d'ingredients en un pot i ho triturem amb la batedora.
Treiem el fregall dels musclos.
Posem una culleradeta damunt de cada musclo i ja estan a punt.
30min
Notes
Amb un gotet de vermut és un perfecte aperitiu de terrasseta pel diumenge, no us sembla!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.