Musclos de roca amb romesco d'avellana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants musclos de roca
  • Una culleradeta de carn de pebrot de fer romesco ( Escaldem un parell de pebrots de fer romesco i els deixem refredar una mica, quan són tebis en separem la carn de la pell, la podem guardar en un pot a la nevera durant una setmana si hi posem per damunt una miqueta d'oli).
  • 2 grans d'all escalivats
  • 1 gra d'all cru (jo n'hi poso mig ja que no m'agrada que domini el gust de l'all)
  • Un tomàquet petit escalivat
  • 100cc d'un bon oli d'oliva.
  • una cullerada de vinagre (no pot ser balsàmic).
  • una miqueta de sal.

4 racions

Elaboració

Obrim els musclos en una cassola amb aigua i sal. Els deixem refredar.
Mentrestant fem el romesco: posem la resta d'ingredients en un pot i ho triturem amb la batedora.
Treiem el fregall dels musclos.
Posem una culleradeta damunt de cada musclo i ja estan a punt.

30min

Notes

Amb un gotet de vermut és un perfecte aperitiu de terrasseta pel diumenge, no us sembla!

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: