Xirles bullides amb salsa
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Per un quilo de xirles-Un litre d'aigua-Sal-Julivert-Una fulla de llorer-Pebre en gra-Suc de una llimona-Un got de vi blanc-Maizena o farina-
4 racions
Utensilis
Una olla grossa, un cassó, un morter i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot , posem les xirles en una cassola ; i afegim aigua abundant , fulla de llorer , pebre en gra i sal. Les bullim fins que veiem que son obertes . Seguidament les escorrem guardant una mica de suc de la cocció. Les reservem a part . Agafem un casso , i posem una mica de suc de la cocció i afegim vi blanc , suc de llimona , una mica de farina o maizena i julivert picat ; deixem coure una mica i quant veiem que la salsa ens agafa una mica de textura , i afegim les xirles ; donem unes voltes per calenta les xirles i servim .
25min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2538 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.