Xirles bullides amb salsa

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per un quilo de xirles-Un litre d'aigua-Sal-Julivert-Una fulla de llorer-Pebre en gra-Suc de una llimona-Un got de vi blanc-Maizena o farina-

4 racions

Utensilis

Una olla grossa, un cassó, un morter i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot , posem les xirles en una cassola ; i afegim aigua abundant , fulla de llorer , pebre en gra i sal. Les bullim fins que veiem que son obertes . Seguidament les escorrem guardant una mica de suc de la cocció. Les reservem a part . Agafem un casso , i posem una mica de suc de la cocció i afegim vi blanc , suc de llimona ,  una mica de farina o maizena i julivert picat ; deixem coure una mica i quant veiem que la salsa ens agafa una mica de textura , i afegim les xirles ; donem unes voltes per calenta les xirles i servim .

25min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2538 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: