Boles de Ricotta
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- 200grs de formatge Ricotta-Julivert fresc-125grs de pistatxos-Pebre negre molt-Sal-
3 racions
Utensilis
Un bol i un morter .
Elaboració
Rentem i piquem ben fi el julivert ; i el reservem. Pelem i mat-xaquem els pistatxos i els reservem també. En un recipient , i posem el formatge , el julivert , una mica de sal i una mica de pebre i triturem tot fins a tenir una pasta fina. Agafem la pasta aquesta ultima i , fem boles i , les arrebossem amb el pistatxo triturat que hem reservat al principi de tot. Un cop fetes las boles les posem a la nevera una hora com a mínim , abans de servir
30min
Etiquetes: Formatges Italia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2215 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.