Musclos amb picadillo

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de musclos-Un pebrot vermell-Un pebrot verd-Una ceba-Una tomàquet-Tres grans d'all-

4 racions

Utensilis

Una olla grossa, una plata i un ganivet.

Elaboració

Primer de tot obrim els musclos al vapor .Els escorrem be i els posem en una plata, reservant nomes la part de la clova que te la carn. En un vol a part preparem el picadillo, amb tots els ingredients ben picats. Agafem una cullera i posem una mica de picadillo a sobre de cada musclos.

25min

Notes

Servim una mica fred de la nevera , estàn millor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: