Fesols amb bolets i botifarra de perol
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Facil
Ingredients
- Un quilo de fesols bullits-Dues botifarres de perol-Mig quilo de bolets variats-Oli-Sal-Julivert picat-
4 racions
Utensilis
Una olla grossa, un paella i un morter.
Elaboració
Per bullir els fesols, els hem de tenir prèviament remullats, i després els bullim amb aigua i sal. Els escorrem i els reservem de moment. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i posem a fregir la botifarra de perol desgranada i els bolets a trossos. Anem remenant i quan veiem que està força cuit i rosset, afegim els fesols, salem al nostre gust i escampem una mica de julivert picat. Donem unes voltes per barrejar els ingredients i a taula .
Etiquetes: Cuina volcànica Llegums Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.