Angarotes al mes natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Una bona caixa d'angarotes -Unes barres de pa-Un porró de vi negre-
4 racions
Utensilis
Les mans i unes tisores.
Elaboració
Agafem la caixa d'angarotes , tallem les barres de pa a llesca's i preparem el porró de vi ben fresc. Anem obrint les angarotes amb l'ajuda d'unes tisores i un cop obertes amb la mateixa punta de les tisores els traiem la brutícia que porten a dins .Després suquem la carn que tenen dins amb el pa i saboregem el millor que es pot treure del mar. Seguidament un traguinyol del porró de vi ben fresc i es genial. Tot axó fins que no quedi ni una angarota ni vi. Si ha de sobrar algo , que sobri pa.
Notes
Lo mes ideal es els mesos de desembre , gener , febrer i març. Anar a una platja i menjar les angarotes amb un bon sol, i si pot ser sentarse a unes roques i anar mullat els peus a mar.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1959 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.