Filet de vedella amb patè i pa torrat

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un Filet de vedella en medallons-Un Paté al nostre gust-Lles cas de pa de barra-Sal-Oli-

1 racions

Utensilis

Un ganivet de punta rodona i una paella.

Elaboració

Posem una paella al foc amb una mica d'oli i fregim el pa fins que sigui cruixent. El traiem,escorrem i el untem amb el paté,i reservem en un plat o plata. Després calentegem una paella amb unes gotes d'oli, salem els medallons i els fem a la paella. Un Un cop fets els medallons, els posem sobre de les llesca's de pa amb el paté i servim calent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: