Cloïses a la paella
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de cloïses
- 1 raig de vi blanc
- 1 pols de sal
- Pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Posem les cloïses fresques en un bol amb aigua i sal durant una bona estona
Les escorrem
Posem una paella al foc amb un bon raig de vi blanc
Quan veiem que el vi vol bullir, afegim les cloïses i tapem la paella
Quan siguin totes obertes, retirem del foc, posem les cloïses en un plat i les amenim amb pebre negre
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.