Carré de xai
Categoria:
Carns
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1pany de costelles de xai
- Pa ratllat
- Romer fresc
- Oli d'oliva
- Mostassa
- (Puré de patates)
- 500gr de patates
- 150gr de nata liquida
- Una mica de mantega
- Salsarem al foc
- Pebre
- Alls tendres
- (Salsa)
- 200ml de vi negre
- Una rama de llorer
- 50 gr de sucre
4 racions
Elaboració
Per al puré de patates pelem les patates, les posem a bullir un cop cuites
les treiem del foc i les triturem afegint-hi la mantega, la nata, la sal
el pebre i els alls tendres tallats. Un cop tot mesclat ho posarem al foc
uns 5 minuts sense deixar de remenar. Un cop passats 5 minuts ja ho podem
retirar del foc
Per al xai
Marcarem la carn salpebregada en una paella y la posarem al for a 170º
durant 15 minuts aproximadament. Un cop cuita al gust, la rebossarem
per la part ampla de les costelles, amb el pa ratllat,el romer i la mostassa
i ho posarem al forn a gratinar fins que quedi ben daurat
Per la salsa
Posem el vi, el romer i el sucre a bullir deixant-ho reduir fins que agafi
la textura adecuada, més o meyns fins que caramelitzi
Notes
Podem demanar al carnisser que ens l'arregle per fe carré
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.