Costelles de cabrit amb salsa
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil

Ingredients
- 10 o 12 costelles de cabrit –2 alls-2 nyores-1 llesca de pa-1 got de vi blanc-Julivert-1 bitxo-
2 racions
Utensilis
Una paella grossa, unes pinces de cuina, una cullera de fusta per remenar, un morter per la picada i una plata per servir.
Elaboració
Fregim dos alls , dues nyores i una llesca de pa ; ho reservem en un morter. Després fregim el cabrit , i quant sigui ros i afegim el vi blanc . Un cop fregit tot, fem una salsa , picant en el morter , els alls , les nyores , el pa fregit , un gra d'all cru , julivert i un trosse't petit de bitxo. Ho piquem tot plegat fins aconseguir una salsa fina. Ho tirem per sobre del cabrit i donem unes voltes al foc lent.
1h
Notes
Aquesta ma la van xivar i m'han passat la foto.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.