Calamars farcits de pernil
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per 8 calamars mitjans-200grs de llesques de pernil serrà-4tomates mitjanes-4cebes mitjanes-4grans d'all-julivert-2gots de vi blanc-ametlles torrades-pinyons-pa fregit-oli d'oliva-sal-pebre-
4 racions
Utensilis
Una cassola, una cullera de fusta per remenar, una picadora i un morter .
Elaboració
Primer de tot hem de tenir els calamars ben nets , despullats de les entranyes , rentats amb varies aigües; en reservem a part , les aletes i les potes; els girem i els escorrem. Piquem les aletes i les potes dels calamars junt amb el pernil i sofregim junt amb la meitat de tomata trinxada i la meitat de ceba també trinxada , sal i pebre, mes dos grans d'all .Lliguem amb pa ratllat i deixem refredar. Rellenem els calamars amb el preparat i els tanquem amb un escuradents i els fregim amb oli , i els reservem apart. En una cassola fem un sofregit amb la ceba restant i la tomata restant i quan estigui en el seu punt afegim el vi blanc i reduïm una mica. Un cop reduït el vi , afegim els calamars a la cassola i cobrim amb aigua; farem coure durant mitja hora. Mentrestant farem una picada: alls restants-julivert-ametlles torrades-pinyons-pa fregit-La diluïm amb una mica de suc de la cocció i l'afegim a la cassola. Prosseguim la cocció 10 minuts mes.
2h
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.