Calamars farcits de pernil

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per 8 calamars mitjans-200grs de llesques de pernil serrà-4tomates mitjanes-4cebes mitjanes-4grans d'all-julivert-2gots de vi blanc-ametlles torrades-pinyons-pa fregit-oli d'oliva-sal-pebre-

4 racions

Utensilis

Una cassola, una cullera de fusta per remenar, una picadora i un morter .

Elaboració

Primer de tot hem de tenir els calamars ben nets , despullats de les entranyes , rentats amb varies aigües; en reservem a part , les aletes i les potes; els girem i els escorrem. Piquem les aletes i les potes dels calamars junt amb el pernil i sofregim junt amb la meitat de tomata trinxada i la meitat de ceba també trinxada , sal i pebre, mes dos grans d'all .Lliguem amb pa ratllat i deixem refredar. Rellenem els calamars amb el preparat i els tanquem amb un escuradents i els fregim amb oli , i els reservem apart. En una cassola fem un sofregit amb la ceba restant i la tomata restant i quan estigui en el seu punt afegim el vi blanc i reduïm una mica. Un cop reduït el vi , afegim els calamars a la cassola i cobrim amb aigua; farem coure durant mitja hora. Mentrestant farem una picada: alls restants-julivert-ametlles torrades-pinyons-pa fregit-La diluïm amb una mica de suc de la cocció i l'afegim a la cassola. Prosseguim la cocció 10 minuts mes.
 

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: