Pastís de Carbassa

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grs. de farina
  • 100 grs. de mantega
  • 150 grs. de sucre
  • 1 gotim de raïm (no massa petit)
  • 2 llimones (optatives)
  • carbassa (la quantitat que vulgueu)
  • 1 got de vi blanc

Elaboració

Fer una massa amb la farina, la mantega, 100 grs. de sucre i la pela d'una llimona ratllada, deixar reposar mitja hora en un lloc fresc.
Treure la pela i les llavors de la carabassa, tallar-la a daus, posar-la en una cassola, remullar-ho amb vi, afegir 50 grs. de sucre, el raïm pelat i sense llavors, si es vol la pela de llimona ratllada, fer que cogui 20/25 minuts.
Folrar amb la massa un motllo untat amb mantega, abocar la barreja de carabassa i raïm, posar el motlle al forn calent a temperatura mitja/alta durant 35 minuts aproximadament, un cop cuit es treu del forn i se serveix calent, també es pot deixar refredar i servir-lo a temperatura ambient.

Notes

Es millor desemmotllar aquest pastís quan encara és calent perquè no s'enganxi ni es trenqui en treure'l.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: