Calamars saltats amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns calamars mitjans de mida i frescos- Dos o tres alls- Unes branques de julivert- Un pols de sal- Un raig d'oli d'oliva-
1 racions
Utensilis
Una paella, una esorredora, unes pinces de cuina i un morter per picar.
Elaboració
Primer de tot netegem els calamars traient el escut de plàstic que duen dintre i la possible sorra que tinguin , els rentem be i els escorre,. Posem una paella al foc amb oli a escalfar i mentrestant piquem all i julivert . Un cop calent l'oli i posem els calamars i els donem unes voltes i quant veiem que estan cuits , i escampem l'all i julivert per sobre i els emplatem.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9148 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.