Batut de plátan

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 plàtans
  • 8 cullerades de gelat de vainilla
  • 4 cullerades de sucre
  • 1/2 l de llet
  • 1/2 iogurt de maduixes

4 racions

Elaboració

Peleu, i talleu a trossets petits els plàtans i poseu-los dins de la
batedora. Deixeu reposar, uns minuts, el gelat de vainilla fora de la
nevera. Quan ja estigui una mica tou, poseu-lo, junt amb el iogurt i el
sucre i la llet a la batedora. Tritureu-ho tot fins que
quedi un liquid cremós.
Poseu el batut en un got alt. Per-decorar-ho, aprofitan't que ara n'és el
temps,podeu guarnir el got amb unes maduixes

Notes

Encara que ara no es ben -be temps de maduixes, igual sen troben
i si no es pot decorar en qualsevol altra fruita


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: