Truita d'escarola
Categoria:
Altres
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 150 grs. d'escarola
- 75 grs. d'alls tendres
- Oli
- Sal
2 racions
Utensilis
Una paella , un batedor manual, una escorredora i un ganivet.
Elaboració
Netegem l'escarola i la rentem i escorrem. Posem una paella al foc amb oli a escalfar.
Netegem ,pelem i tallem a trossos els alls tendres.
Posem l'escarola i els alls tendres a la paella a saltar fins que sigui tot ros.
Mentrestant batem els ous en un bol.
Un cop estigui a punt l'escarola i els alls, ho afegim al bol, salem al gust i aboquem a la paella.
Procedim a fer la truita de la manera tradicional.
30min
Etiquetes: Truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.