Mariscada cuita a la Basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes peces de gamba , escamarla i llagostí- Oli d'oliva- All- Julivert- Sal - Pebre-
2 racions
Utensilis
Una paella , una cassola de terrissa, un morter per picar i unes pinces de cuina.
Elaboració
Agafem les gambes , escamarlans i llagostins i ho posem en una cassola de terrissa , salpebrem. De mentre agafem una paella i fem un preparat amb: oli calent i un cop això separem del foc i posem alls pelats a trossets petits, donem unes voltes i ho posem per sobre les gambes i després posem al forn 10 minuts. Un cop passat aquest temps traiem del forn i empolvorem amb julivert picat.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.