Pastís de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Alt Empordà
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grs de palets de cranc
- 4 ous
- 50 ml de tomàquet fregit
- 200 ml de nata liquida
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una mica de mantega
- Una mica de pa ratllat
- Un lluç fresc de més o menys mig quilo
- 250 grs de llagostins cuits
- Una fulla de llorer
8 racions
Elaboració
Primer de tot netejarem el lluç traient la tripa i el rentem be
El posem així sencer a bullir amb aigua, sal i una fulla de llorer
Un cop bullit el lluç el retirem de la cassola i el deixem refredar
Ara batrem els ous en un bol i afegim els llagostins i els palets de cranc
Ara traiem el cap, la espina i la pell del lluç i el esmicolem a trossos
Afegim el lluç al bol
Seguidament i afegim el tomàquet, la nata liquida, un pols de sal i un pols de pebre
Remenem be tot plegat
Ara precalentem el forn a 180 graus
Preparem un motlle untat amb mantega i seguidament i fregem a sobre la mantega amb pa ratllat que ens quedará agafat a la mantega
Repartim be el contingut del bol al motlle i per acabar posem al forn durant 45 minuts
Passat aquest temps traiem el motlle del forn i deixem refredar
Un cop fret traiem el pastís del motlle i el posem a una plata.
Notes
Recomano servir aquest pastís fret
Etiquetes: Peix Peix i marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
16404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.