Carpaccio de peu de porc
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peus de porc ( 8 meitats)
- 1 ceba
- 1 ramet d'herbes aromàtiques
- Vi blanc (opcional)
- Oli
- Pebre negre
- Sal
- 300gr rossinyols
Per la vinagreta:
- Oli
- Sal
- Pebre
- Vinagre
- Mel
Preparació:
4 racions
Elaboració
Bullirem els peus de porc ( si els comprem bullits , el temps d’elaboració és moltísim més curt ) amb la ceba, el ramet d'herbes, el vi blanc, els grans de pebre negre i la sal.
Quan estiguin cuits els hi treurem els ossos en calent, amb compte que no se'ns trenquin massa.
Un cop desossats els embolicarem amb film transparent ben apretats, fem els rotllos i els posarem al congelador per tal que quedin forts. Saltejem els rossinyols.
Quan estiguin freds, els tallarem a rodanxes ben fines i els anirem col•locant a sobre d'un plat, per sobre hi tirarem la vinagreta i afegirem un grapat de rossinyols.
2h
Notes
Si comprem els peus de porc bullits , el temps és d'uns 15 minuts ( sense tenir en compte el temps de congelar )
Etiquetes: Carpaccio de peus de porc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7486 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.