Peus de porc a la brasa
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 Peus de porc bullits
- Oli
- Pa ratllat
- Sal
- All i julivert
3 racions
Elaboració
El més important és fer una bona brasa. A casa podem fer servir un grill d’aquets elèctrics però el gust es molt diferent.
Untem els peus amb oli, els cobrim- amb una capa fina de pa ratllat i els col•loquem a la graella, a foc viu. Quan creiem que están marcats per un costat, gireu-los.
Fem una emulció d’alls i julivert i just 1 minut abans de treurel’s de la brasa la tirem per sobre.
Els deixem un moment més a la graella , els anem pintant amb oli durant tot el procés i girant continuament. Són en total uns 20 minuts máxim.
Els podem servir amb una bona amanida variada a part.
20min
Notes
Tinc dubtes de si la dieta és hipocalòrica
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
18310 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.