Rossellones al xerès
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 - 1,5 Kg de rossellones
- 3 grans d'all
- 1 bitxo o caiena
- 1/2 got de xerès
- 1 cullerada curulla de farina
- Julivert
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Unes hores abans posar les rossellones amb aigua freda i força sal per treure tota la sorra que puguin tenir.
En una cassola ample, posem un raig d'oli d'oliva. Piquem els grans d'all i els afegim a la cassola juntament amb el bitxo o la caiena.
Quan comencin a daurar-se, afegim les rossellones escorregudes i posem el foc al máxim. Sacsegem la cassola enèrgicament i empolvorem amb la farina i sacsegem de nou.
Un cop la farina s'hagi dissolt, reguem les rossellones amb el xerès, afegim una mica de sal i deixem que s'obrin. Anem movent la cassola per deixar lloc a les rossellones que no s'hagin obert.
Tirar el julivert trinxat per sobre.
Notes
És important no cuinar-les gaire ja que s'assequen i queden en no rès i s'han de servir calentes
Etiquetes: Aperitiu Marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4040 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.