Favetes amb xipironets
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de xipironets (calamarcets) que a la peixateria ens han netejat.
- 2 Pots de favetes baby amb oli
- 1/2 Ceba grossa
- 2 Grans d’all
- Llorer
- Pebre vermell en pols
- Menta (amb fulla o licor, jo licor)
- Alls
- Oli d’oliva.
4 racions
Elaboració
Tallem la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho posem amb una mica d’oli a la paella a foc lent.
Quan estigui tovet, uns 20 minuts, hi afegim els xipironets (calamarcets),ho salpebrem i hi posem unes fulles de llorer, ho saltegem uns 5 minuts. Hi tirem un raig de licor de menta i deixem que s’evapori.
Escorrem l’oli de les favetes i ho ajuntem amb els xipironets deixant que faci xup xup a foc lent durant 4 o 5 minuts més.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.