Galtes de porc al vi negre
Categoria:
Carns
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Galtes de porc
- 4 Dents d’alls.
- 4 Pastanagues.
- 1 Porro.
- 2 Cebes.
- Fulles de llorer
- 1/2 litre de vi negre.
- Sal i Pebre.
- Oli d’oliva.
- Una mica de farina.
- 2 Patates.
4 racions
Utensilis
Colador xinès.
Elaboració
-Posem l’oli en una cassola i daurem les galtes enfarinades i salpebrades.
-Quan estiguin daurades les reservem.
-En el mateix oli de la cassola on hem daurat les galtes i sofregim les verdures ( pastanagues, porro, cebes i alls ) tallades petites i afegim unes fulles de llorer i ho deixem fer uns minuts.
-Afegim les galtes a la cassola amb les verdures i deixem sofregir uns 15 minuts.
-Hi aboquem el vi negre. Deixem reduir fins a la meitat.
-Ho deixem coure a foc lent i la cassola tapada durant una hora.
-Quan les galtes estan tendres, les retirem del foc i pasem la salsa per el xinés.
-Com guarnició fem unes patates bullides al vapor, les tallem a daus.
-Ja es pot servir el plat: una galta per persona, una mica de la salsa de la cocció i uns daus de patates.
1h 40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.