Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Cuetes de rap, que ens preparen al mercat.
  • Farina
  • Brou de peix, comprat fet.
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per l’emulsió d’all i julivert:

  • 6 Grans d’all
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Enfarinem i salem les cuetes de rap i les enrossim en una paella amb oli , a foc mitjà. Uns 10 minuts. Les reservem.

Per l’emulsió d’all i julivert:

-Pelem els grans d’all i en fem tres trossos
-Tallem el julivert ben petit
-En el got de la batedora eléctrica i posem els alls a trossos, el julivert picat, una mica de sal i un bon raig d’oli. Ho batem uns 2 minuts. Ha de quedar una mica líquid.

Per acabar el rap:

-En una cassola amb una mica d’oli i posem les cuetes de rap que havíem reservat, per sobre l’emulsió d’all i julivert i una mica de brou de peix.
-Deixem coure tot junt , uns 5 minuts a foc baix.
-Servim dues cuetes de rap per persona amb l’emulsió d’all i julivert per sobre.

20min


Recepta de cuina de Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: