Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Cuetes de rap, que ens preparen al mercat.
- Farina
- Brou de peix, comprat fet.
- Oli d’oliva
- Sal
Per l’emulsió d’all i julivert:
- 6 Grans d’all
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Enfarinem i salem les cuetes de rap i les enrossim en una paella amb oli , a foc mitjà. Uns 10 minuts. Les reservem.
Per l’emulsió d’all i julivert:
-Pelem els grans d’all i en fem tres trossos
-Tallem el julivert ben petit
-En el got de la batedora eléctrica i posem els alls a trossos, el julivert picat, una mica de sal i un bon raig d’oli. Ho batem uns 2 minuts. Ha de quedar una mica líquid.
Per acabar el rap:
-En una cassola amb una mica d’oli i posem les cuetes de rap que havíem reservat, per sobre l’emulsió d’all i julivert i una mica de brou de peix.
-Deixem coure tot junt , uns 5 minuts a foc baix.
-Servim dues cuetes de rap per persona amb l’emulsió d’all i julivert per sobre.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.