Lluç amb parmentier de patata
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de lluç fresc
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negra mòlt
- Julivert
- 4 Dents d'all
Ingredients per al parmentier de patata:
- 300 g. de patates
- 100 cl. de llet
- 20 gr. de margarina
- Sal
- Julivert
4 racions
Utensilis
Colador xinès.
Elaboració
Del lluç:
-En una paella amb una mica d’oli, quan està calent, salpebrem els lloms de lluç, posem el foc alt i els coem 3 minuts per costat.
Elaboració del parmentier:
-El puré l’elaborem pelant i coent les patates en aigua bullint amb una mica de sal.
-Un cop cuites les patates , uns 30 minuts, les passen pel colador xinès , hi afegim a poc a poc la llet, amb la margarina escalfada i desfeta en la llet. Ha de quedar un puré cremós i suau.
-El posem al punt de sal i pebre. Un cop fet el puré el reservem, amb una mica de julivert molt picat, per sobre.
Per emplatar:
-Laminem i saltegem els dents d'all.
-Posem en un plat , de base el parmentier de patata , a sobre el llom de lluç, una mica de julivert ben picat i els alls laminats.
-Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.