Albergínies farcides de carn

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Albergínies
  • 250 g de Carn de porc picada (també pot ser barreja de porc i vedella)
  • 1 Ceba
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1 Tomàquet
  • Oli d’oliva
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a 180ºC.
Tallem les albergínies en dues meitats i amb un ganivet fem petits talls a la zona interior, sense trencar la pell.
Es fiquen les quatre meitats amb la pell cap a baix a la safata del forn.
Hi afegim sal i oli a cadascuna.
Tanquem el forn i ho deixem coure uns 30 minuts.
Piquem la ceba i, hi afegim una mica de sal i pebre.La sofregim durant 5 minuts.
Mentre, piquem el pebrot vermell i l'afegim, quan la ceba ja està feta.
Ho deixem coure 5 minuts més.
Finalment, hi afegim el tomàquet, pelat i sense llavors.
Ho deixem coure durant 5 minuts més, sempre a foc lent.
Afegim la carn picada, esmicolant-la i salpebrant-la prèviament. La deixem al foc fins que perdi el color de cru.
Traiem les albergínies del forn, si ja han passat els 30 minuts, treiem la seva carn, que estarà més tova.
Cal tenir cura de no trencar la pell perquè serà la base on es ficarà el farciment.
A continuació, afegim l’albergínia a la paella amb la resta dels ingredients, i la deixem coure a foc lent durant 5 minuts.
Un cop finalitzat el farciment, el tastem i salpebrem en cas necessari.
Farcim les albergínies amb tota la barreja preparada.
Afegim el formatge ratllat i ho gratinem al gust. Uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat, dues meitats d’albergínia per persona.

1h


Recepta de cuina de Albergínies farcides de carn

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: