Albergínies farcides de carn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 Albergínies
- 250 g de Carn de porc picada (també pot ser barreja de porc i vedella)
- 1 Ceba
- 1/2 Pebrot vermell
- 1 Tomàquet
- Oli d’oliva
- Formatge ratllat
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Posem a escalfar el forn a 180ºC.
Tallem les albergínies en dues meitats i amb un ganivet fem petits talls a la zona interior, sense trencar la pell.
Es fiquen les quatre meitats amb la pell cap a baix a la safata del forn.
Hi afegim sal i oli a cadascuna.
Tanquem el forn i ho deixem coure uns 30 minuts.
Piquem la ceba i, hi afegim una mica de sal i pebre.La sofregim durant 5 minuts.
Mentre, piquem el pebrot vermell i l'afegim, quan la ceba ja està feta.
Ho deixem coure 5 minuts més.
Finalment, hi afegim el tomàquet, pelat i sense llavors.
Ho deixem coure durant 5 minuts més, sempre a foc lent.
Afegim la carn picada, esmicolant-la i salpebrant-la prèviament. La deixem al foc fins que perdi el color de cru.
Traiem les albergínies del forn, si ja han passat els 30 minuts, treiem la seva carn, que estarà més tova.
Cal tenir cura de no trencar la pell perquè serà la base on es ficarà el farciment.
A continuació, afegim l’albergínia a la paella amb la resta dels ingredients, i la deixem coure a foc lent durant 5 minuts.
Un cop finalitzat el farciment, el tastem i salpebrem en cas necessari.
Farcim les albergínies amb tota la barreja preparada.
Afegim el formatge ratllat i ho gratinem al gust. Uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat, dues meitats d’albergínia per persona.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.