Moll de roca o roger bullit amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Moll o roger fresc d’uns 400 g que a la peixateria ens netegen (treuen les vísceres i una mica les escates)
- 6 Alls
- Julivert fresc
- Aigua
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
1 racions
Elaboració
En una olla, hi posem aigua amb una mica de sal, els dents d’all sense pelar, una mica de julivert fresc sencer i el moll o roger sencer (l’aigua just ha de cobrir el moll).
Deixem coure uns 10 minuts.
Posem el moll en un plat amb els alls. Hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra i ja es pot servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.