Rap amb muselina d'all i patates

Ingredients

  • 8 Talls de rap
  • 2 Patates mitjanes
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per la muselina d’all:

  • Un got ple d'oli de girasol
  • Mig got de llet
  • 2 Dents d'all
  • Sal i una mica de pebre negre mòlt (opcional)

4 racions

Elaboració

Del rap:

Fem coure el rap a la planxa, amb una mica de sal i la planxa untada amb oli d’oliva. Quan estigui fet el posem en una safata i a la planxa del forn.

De la muselina d’all:

Tirem a la batedora :un got ple d'oli de girasol, mig got de llet , 2 dents d'all , sal i una mica de pebre negre mòlt (opcional). Ho triturem tot fins aconseguir una salsa espesseta.
La tirem a sobre del rap i ho posem al forn a gratinar uns minuts fins que sigui dauradeta.
Acompanyem amb unes patates que haurem fet confitades amb oli d'oliva : posem les patates , pelades i netes , tallades a rodanxes en una paella amb oli que vagin i que bullin amb l'oli , mai que es fregeixin. A foc lent i que es vagin coent.

Per emplatar:

En un plat, hi posem les patates de base, a sobre el rap i sobre la muselina d’all.

25min


Recepta de cuina de Rap amb muselina d'all i patates
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: