Arrós, Fesols i Col
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: delta del ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr de fesols
- 400gr de arrós
- 2 trossos de bou
- 1 pota de porc
- 1 tros d'orella de porc
- 1 tros de cansalada
- 1 os de pernil
- 4 botifarres d'arrós
- 2 cebes tallades a quadrets
- 2 cullerades de tomáquet
- 1/2 col
- Sal
- Un raig d'oli
4 racions
Elaboració
Ficarem a coure els fesls que teniem en aigua des del dia anterior els ficarem en una olla al foc
Ho deixarem coure durant uns 30 minuts li afegim la carn i la deixem durant 45 minuts més
Mentrestant, en una paella a part, sofregim la ceba, la col i el tomáquet
Quan estigui tot ben sofregit, ho tirem dins de l'olla de la carn i ho deixem coure durant 10 minuts
Passats els 10 minuts li afegim safrá, sal i tirem l'arros.Ho deixem coure durant 20 minuts
Tirem les botifarres
Ya tenim l'arros a punt per menjar
1h 55min
Notes
ara que fa molt fret reconforta menja aquet plat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6239 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.